Srijeda, 28 Lipanj 2017

Apartman "Nino"

Nalazimo se u mjestu Jasenak, u blizini Hrvatskog olimpijskog centra i skijališta Bjelolasica

Povoljne cijene

Nudimo najbolji omjer dobivenog i uloženog. Uz povoljne cijene dobit ćete vrhunsku uslugu i komfor u našem apartmanu!

Dodatne usluge

Pored iznajmljivanja apartmana svojim gostima pržamo i dodatne usluge. Na raspolaganju smo za posudbu skijaške opreme, pomoći pri prijevozu do skijališta i sl.

STUDIO APARTMAN

studio
U našoj ponudi imamo i novouređeni studio apartman, idealan za dvije osobe.
Pogledaj...

PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Pravi biser ovoga kraja je Jezero Sabljaci, akumu-lacijsko jezero nastalo na toku Zagorske Mrežnice. Ovo jedanaesto jezero po veličini u Hrvatskoj mnogi zovu "ogulinskim morem" (170 ha). Ako ga pogledate sa mjesta Prelesja iznad sela Desmerice, zaista vam se čini kao veliki morski zaljev. Po sastavu ribljih vrsta od domaće pastrve, amura i klena do kapitalnih linjaka nadaleko poznatih, prava je meka za ribolovce, ali i pruža neograničene mogućnosti za rekreativce, plivače, veslače, jedrenje na dasci, ugodu šetnji i vožnje biciklom. Na jezeru se u poslijednjih godina održavaju veslačke regate, kojima su domaćini članove veslačkog kluba "Sabljaci" osnovanog u proteklim ratnim godinama. Športsko ribolovno društvo svake godine organizira ribolovno natjecanje pod nazivom "Kup Jože Soštara".
------Svaku zimu svoje utočište na jezeru nalaze prekrasni bijeli labudovi, a dijelovi jezera se ponekad potamne od velikog jata crnih liski.
------Na desnoj obali jezera nalazi se restoran Sabljaci.

Jezero Sabljaci